BRANDURI

BLEND OUD

BLEND OUD isi are inspiratia dintr-o mostenire îndepărtata, provenita de la parfumierii arabi, care, cu precizie, răbdare și gesturi nobile, combinau cele mai deosebite ingrediente naturale, dand nastere astfel celei mai rafinate si fascinante culturi olfactive. BLEND OUD încorporează spiritualitatea compoziției parfumurilor și se bazează pe un know-how de o mie de ani – predat de la tată la fiu de generații – pentru a reinvia rețetele antice și unice de parfumuri.

MORESQUE

MORESQUE este o capodoperă a cercetării și a creativității, care se inspiră din splendoarea dinastiei maurii și a identității lor arhitecturale. MORESQUE este o fuziune a artei, a istoriei și a tradiției Orientului Mijlociu cu flerul occidental. Un amestec impregnat cu excelenta „Made in Italy”, o semnătură de stil și eleganță în întreaga lume.Rezultatul este crearea a patru colecții- bijuterie care reflectă un echilibru perfect între sofisticare și prestigiu și care ne poarta simțurile intr-o călătorie lungă si fascinanta.

HOUSE OF OUD este numele unui brand, semnătura unui stil, dar înainte de toate aceasta este povestea unei prietenii dintre un maestru parfumier italian și un producător de oud din Giacarta, doi oameni care împărtășesc aceeasi pasiune pentru artă, parfumuri și călătorie, împreună cu un simt special pentru frumos.

THE HOUSE OF OUD este o casă specială: nu are pereți sau granițe, ci este deschisă oportunităților și avand cunoștințele, experiența și arta vechilor parfumieri.


Nu este o coincidență faptul că, în plus față de ingredientul care este mereu o componentă a compozițiilor mărcii, OUD este de asemenea un acronim care încorporează spiritul de cercetare al celor doi fondatori: “ Our Unique Devotion” („Devotamentul nostru unic”).

THoO creează produse unice care ating simțurile inimii și luminează pe cei care le poartă.

Jacques Zolty este artistul, fotograful, modelul, omul. Un suflet creativ, talentat și vizionar, care a găsit în libertate inspirația sa interioară. Și-a dezvoltat o capacitate infinit de puternică de a capta și de a transpune frumusețea prin simțuri.

Indragit de vedetele internationale, cel mai bun prieten al celebritatilor, Zolty este el însuși un VIP care a decis sa își petreacă viața și să-și exprime creativitatea în insula exclusivistă din Caraibe, Saint Barth.

După decenii de viață frenetică între Paris, New York și Milano, Jacques Zolty a ales pașnicul Saint Barth și și-a dedicat creativitatea sa insulei prin intermediul aromelor artistice ale colecției sale: șapte portrete diferite ale acestui paradis de pe pământ. Un imn inchinat naturii și perfecțiunii ei.

Pasiunea creatorului olfactiv, Philippe Neirinck, pentru parfumuri a început în copilărie după ce a descoperit o sticlă de parfum abandonată la un hotel din Le Touquet, Franța.

La Parfumerie Moderne

În 2014, a lansat La Parfumerie Moderne, o linie de parfumuri moderne, inspirată de romantismul epocii trecute.

Îmbinând chihlimbarul cu iris, liliacul cu vanilie și trandafirul cu migdale, creațiile unisex ale mărcii sunt o consecință splendidă a găsirii fortuite a unei sticle de parfum de catre un tanar.

Morph Parfum inovează și transformă tot ceea ce a existat în trecut. Creează ceva extraordinar de unic, capabil să reziste împotriva tendințelor vremii. Morph Parfum este o atingere rafinata de stil, pasiune și calitate, este rezultatul unei cercetări atente a celor mai bune esențe naturale care au fost alese cu pasiune în întreaga lume.

Morph Parfum intensifica, în creațiile sale, cantitatea de esențe utilizate în mod obișnuit, creând astfel un parfum, Eau de parfum intens, și îmbunătățind rezistența și intensitatea pe piele a mirosurilor sale unice. Mirosuri care descriu povestiri, călătorii, aventuri și emoții. Morph Parfum le-a ales printre mii de mirosuri. Morph Parfum le-a descoperit trăind în depărtare în timp și amintiri nostalgice. Morph a ascultat aventuri de neuitat. Sunt mirosuri care descriu locuri, date și povești de dragoste.

Născută din pasiunea creatorului pentru note de bază, această colecție de parfumuri de artă a fost creată exclusiv din esențe folosite în mod tradițional ca note de bază.

Chintesența parfumeriei, aceste note profunde, puternice și de lungă durată au fost prezentate ca niciodata până acum pentru a produce adevărate semnături senzuale, capabile să starneasca fiecare simț al nostru, pe lângă „mireasma”pe care o lasa in urma lor.

Parfumuri artizanale

în afinitate

cu simțurile voastre.

De peste douăzeci de ani, Stefania Marzufero Boni lucrează cu esențe și selectează arome din intreaga lume.

Astăzi prezintă ZEROMOLECOLE, o gamă dezvoltată de ea însăși pentru a retrăi acele momente speciale, oameni și locuri care au intrat în inima (și nasul) unei fete care era deja îndrăgostită de parfumuri.


O istorie familială îmbuteliată în expresii olfactive prețioase. O colecție intimă, cu un joc de cuvinte de neuitat numit „Zero-Molecole”(“Nici o molecula” ), care reprezintă parfumuri unice care vă pot oglindi și identifica personalitatea. De asemenea, subliniază esența magică a parfumului, molecula, ingredientul principal care îi permite Stefaniei să creeze buchete unice și fascinante. În același timp, aduce un omagiu orasului Torino, incluzand in denumire numele simbolului orașului: Mole.


Zeromolecole prezintă noi idei olfactive care se formează în umbra clădirii Mole Antonelliana, simbolul orașului Torino. Colecția Stefania Marzufero Boni de parfumuri originale a fost creată pentru a vă atinge adânc spiritul și sufletul.


„Alegeți un loc de muncă pe care îl iubești și nu va trebui niciodată să lucrați o zi în viața voastră”. (Confucius)

Peccato Originale („Pacatul Original”) este o linie de parfumuri fondată de chimistul Silvia Monti. Inspirată de munca sa ca si chimist și de clienții pe care îi întâlnea în fiecare zi, linia Peccato Originale acoperă o cale învecinată cu ceea ce se poate numi „lumea mirosurilor” și lumea potrivită a parfumurilor.

Acest canal olfactiv se suprapune în mare parte cu mirosurile de medicamente galenice (preparate conform formulelor medicului roman antic Galen sau conținând unul sau mai multe ingrediente organice, spre deosebire de substantele chimice pure). Toate creatiile brandului se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.

Simone Andreoli este un nume care identifica compozițiile olfactive cu amintiri ale unor ținuturi îndepărtate, imprimând reflecții ale unui jurnal de călătorie în fiecare parfum, asa cum o face pânza unui pictor sau compozitia unui muzician. Jurnalul spune despre rătăcirea constantă pe străzile lumii care devin zone individuale, unde mirosul devine istorie, memorie și emoție. Călătoria nu mai este pur și simplu o cale către un loc, ci mai degrabă o introspecție, o căutare și o cunoaștere.


Simone Andreoli este un brand realtiv nou, prima editie fiind creata din anul 2011 si cea mai recenta in 2018.