TERMENI SI CONDITII

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Comanda oricarui produs de pe site, implica acceptarea acestor termeni de utilizare.
Site-ul este operat de SC Case de Vis SRL ,cu sediul in Str. Barbu Vacarescu nr. 123 et.2, Bucuresti, CUI 36837372,
J40/16382/2016.
Pentru a comanda un produs de pe site-ul nostru trebuie sa dai click pe butonul „Adauga in cos” si sa completezi formularul de comanda pentru produsul dorit.
Produsul va merge in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Puteti adauga sau puteti scoate produse din cosul de cumparaturi, iar cand doriti sa comandati este suficient sa dati click pe butonul „Finalizare” si sa completati formularul.

Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi si se vor confirma dupa vizualizarea stocului. Comanda poate fi anulata pana in momentul decontarii, prin e-mail sau la telefon.
Contractul de achizitie intra in vigoare in momentul expedierii comenzilor catre dumneavoastra. Din acel moment ambele parti sunt raspunzatoare de indeplinirea contractului in conformitate cu prezentul regulament si va asumati in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea din magazinul virtual www.essentialparfumery.com.
Am putea fi in imposibilitatea de a procesa comanda dumneavoastra daca produsul comandat nu este in stoc sau fabricarea lui a fost intrerupta.

Pretul si plata
Pretul produselor de pe site-ul nostru vor fi verificate ocazional, cu exceptia cazurilor unor erori evidente.

Aceste preturi includ TVA, dar exclud costurile de livrare, care vor fi adaugate la suma totala cum este prevazut in informatiile de livrare.

Preturile se pot modifica in orice moment, dar modificarile nu vor afecta comezile ce au fost deja confirmate. In cazul in care pretul corect al unui produs este diferit de pretul declarat pe site-ul nostru, va vom contacta inainte de expedierea produsului, sau vom respinge comanda dumneavoastra.

Politica de returnare
In termen de 14 de zile de la primire, puteti returna orice produs fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv anuntand acest retur in prealabil, doar in scris. Costurile de transport pentru returnarea produselor vor cadea in sarcina dumneavoastra.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalajul original sigilat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit ). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, a fost folosit, a fost deteriorat sau este incomplet, vom refuza produsele returnate. La optiunea clientului vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Pretul de rambursare integrala va fi emis pentru orice produs returnat care indeplineste aceste conditii in termen de 14 de zile de la data denuntarii contractului prin transfer bancar (trebuie sa precizezati in scris contul bancar in care doriti sa primiti banii). Nu vor fi rambursate costurile de transport cu exceptia cazului in care returnarea este rezultatul erorii noastre.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.essentialperfumery.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC CASE DE VIS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC CASE DE VIS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de SC CASE DE VIS SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC CASE DE VIS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.essentialperfumery.com si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Declinarea Responsabilitatii
Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Dispozitii Finale
Avem dreptul de a revizui si modifica acesti Termeni si Conditii, fara o notificare prealabila si de a le schimba, cu conditia ca orice astfel de modificare nu va afecta achizitiile pe care le-ati facut inainte de modificare.